Rafał21 Opublikowano 20 Września #1 Opublikowano 20 Września Witam serdecznie. Posiadam piec Bosch Condens GC5700iW instalcja oparta na zestawie z afriso 2 mieszacze ręczne i sprzęgło , problem polega na tym , że piec nie wyłącza pomp za sprzęgłem , czy ktoś może mi podpowiedzieć dlaczego one cały czas pracują ? Oczywiście pompy są wpięte tak jak instrukcja nakazuje Cytuj
h3nio Opublikowano 20 Września #2 Opublikowano 20 Września Pompy są podłączone do modułów MM100? Jeżeli tak, to kwestia ustawienia sposobu regulacji dla poszczególnych obiegów w CW400. Cytuj
Rafał21 Opublikowano 20 Września Autor #3 Opublikowano 20 Września Nie mam modułu Pompy są podpięte bezpośrednio do pieca wtyczka pw2 Cytuj
h3nio Opublikowano 21 Września #4 Opublikowano 21 Września Sposób regulacji w CW400 jest ustawiony na wg temperatury zewnętrznej, czy wg temperatury w pomieszczeniu? Cytuj
h3nio Opublikowano 21 Września #6 Opublikowano 21 Września Na tym ustawieniu pompa może wyłączać się jedynie w trybie obniżenia przy wyborze odpowiedniego sposobu obniżenia np. próg temperatury zewnętrznej lub prób temperatury pomieszczenia. W trybie grzania pompa będzie działać non stop. Cytuj
Rafał21 Opublikowano 21 Września Autor #7 Opublikowano 21 Września Dobrze dziękuję za odpowiedź , czyli ustawić jak ? Według temperatury zewnętrznej ? Cytuj
h3nio Opublikowano 22 Września #8 Opublikowano 22 Września W tym przypadku decyzja należy do użytkownika, w jaki sposób ma to funkcjonować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi