misiekzr Opublikowano 18 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jako nowy użytkownik chciałem się serdecznie przywitać z pozostałymi forumowiczami :D Tak jak w temacie chciałbym prosić szanownych forumowiczów o pomoc w doborze gazowego pieca co. Mieszkam w małym domku jednorodzinnym o powierzchni 60 m kwadratowych. Domek jest ocieplony styropianem o grubości 5 cm i wszystkie okna sa plastikowe. Do tej pory mam stary piec "Elka" i centralne bezwładnościowe z rur stalowych 32 zasilanie i 15 gałązki(centralne było robione pod podkowe i dopiero później podłączone pod zasilanie gazowe ale niestety nie było przerobione, jedynie została wstawiona pompka) Obecnie chciałbym wymienić całą instalacje na miedzianą. Nie mam pojęcia o piecach gazowych i dlatego prosze o pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi