mark04 Opublikowano 3 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam wszystkich i pozdrawiam jako nowy to trochę nieśmiało. zakupiłem zasobnik 300l cynkowany na gorąco z 2 wężownicami miedzianymi o śr. 18 mm. i długości 15 m każda. Zrobiłem to ze względu na zawartość portfela bo różnica to min. 1000 zł. w porównaniu do firm renomowanych, poza tym skusiły mnie te wężownice to znaczy ich żywotność i oddawanie ciepła. Gwarancja na zbiornik 5l na wężownice 15l. chciałbym się dowiedzieć czy ktoś spotkał się z takim zasobnikiem i poznać waszą opinie Z wyrazami szacunku MM Cytuj
Marek Opublikowano 3 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zasadnicza sprawa do czego to ma słyzyc co bedzie podłączone i gdzie a tymi opiniami chcesz sobie poprawic nastrój czy popsuc ?? :) Cytuj
mark04 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor #3 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jeśli chodzi do czego to do układu co i solarnego a jaśli chodzi o opinie to czy ktoś korzysta z takiego zasobnika i jak się sprawuje, czy te moje oszczędności byly rozsądne decydując się na wyrob rzemieślniczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi