johnnycmg1 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Witam, Dzis tj. swieta wielkiej nocy piec Ferroli BIOPELLET TECH SC 19 bez wczesniejszych problemów wyświetlił mi bład "link error". W instrukcji jest tylko info ze nie ma komunikacji między plyta glowna a klawiaturą. Sprawdzilem wszystkie przewody i nic nie bylo luzne (od dwoch dni nie byle w kotlowni i na pewno nic nie bylo ruszane.) Czy ktos mial taki przypadek? Potrzebuje pomocy bo serwis dopiero za 2 dni mogę załatwiać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnycmg1 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor #2 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Uszkodzona płyta głowna. Koszt 1600zl. lub naprawa przetwornika z 17 na 5v. Przyczyny to zbyt niskie napiecie w sieci (chwilowe) rozwiazaniem by uniknac tego w przyszlosci jest ups. Nikt nie odp ale mam nadzieję ze to komus pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snurq Opublikowano 30 Kwietnia 2022 #3 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zostawili chociaż starą płytę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnycmg1 Opublikowano 8 Maja 2022 Autor #4 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Nie musieli bo naprawilem stara na własną rekę. Serwis powiedzial ze nowych nie ma i ze juz 3 osoby przede mna czekaja... i ze moze to potrwac tydzien lub miesiac. Wiec musialem dzialac szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.