Zgierek64 Opublikowano 11 Listopada 2021 #1 Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Witajcie, Mam problem z tym kotłem Po puszczeniu wody użytkowej pięć taktuje wyświetlając duże H, wyglada to na przegrzanie wymiennika głównego i zadziałanie zabezpieczenia. Wymiennik wtórny już był płukany z 5 razy, dzisiaj wypłukałem wymiennik główny, wyczyściłem wszystkie filtry i niestety problem dalej występuje, pompa c.o też działa prawidłowo, zwiększenie jej prędkości nic nie zmienia, cały zespół wodny też już wyjąłem i wyczyściłem. Zobaczcie jak to wygląda na filmie. Jeśli jest ktoś w stanie pomóc to z góry dzięki 😉 Edytowane 13 Listopada 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Fernando Opublikowano 27 Czerwca 2022 #2 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Hola, tengo exactamente el mismo problema y no sé como solucionarlo. Pudiste arreglarla? Agradecería información. Gracias. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi