StalowyZbyszek1953 Opublikowano 6 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam wszystkich! W emailu od Zespółu ds. "Programu Czyste Powietrze" dostałem liste papierów, które musze uzupełnić, jednakże trzy z tych punktów są opisane dość niejasno, a wykonawcy nie mają pojęcia gdzie je znaleźć. A mianowicie chodzi o: 1. Protokół odbioru robót wykonawcy na wzorze obowiązującym od 15.05.2020r., do Faktury 13/ 2020, 2. Protokół odbioru robót wykonawcy na wzorze obowiązującym od 15.05.2020r., do Faktury numer: 23/09/2020 oraz 22/09/2020r., 3. Protokół odbioru robót wykonawcy do faktury 35/09/2020. Jeśli wiecie gdzie mogę pobrać wzory tych protokołów byłbym wdzięczny za każdą informacje, bo na ich stronie niczego podobnego nie mogłem się doszukać, a kilka emaili do jaśnie Państwa nie poskutkowało, a czas nagli. Pozdrawiam Zbigniew. Cytuj
sambor Opublikowano 7 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Wszystko co trzeba jest podane tu https://portal.wfosigw.pl/wymagana-dokumentacja. Masz 4 faktury - do każdej musi być protokół odbioru robót określonej daną fakturą . Edytowane 7 Stycznia 2021 przez sambor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu