jachu1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 #1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam, czy ktoś używał, albo ma zamiar zastosować zestaw kolektorów słonecznych Watt, bardzo mnie interesują wasze opinie na ten temat. pozdrawiam Cytuj
Neo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 #2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Trochę poluzowali ograniczenia serwisowo-gwarancyjne więc można zakup rozważyć. Jednak zawsze od Watta wolałem Hewalex. Teraz bardzo fajną ofertę na solary ma Taurus. Pozdrawiam. Cytuj
dorecho Opublikowano 17 Sierpnia 2009 #3 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witaj. Używam 3 sezon zestaw Watt ze wspomaganiem c.o. Co konkretnie chciałbyś się dowiedzieć?? Pozdro Cytuj
jachu1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor #4 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Generalnie zależy mi na opinii i porównaniu dotyczącym solarów płaskich i prożniowych Watt'a między sobą oraz sama efektywność tych produktów na tle innych producentów. Cytuj
gregorestherm Opublikowano 28 Września 2009 #5 Opublikowano 28 Września 2009 Witaj. Mam da dachu 3 x 9cpc dziala extra i to w zimnym i pochmornym kraju! Jezeli zakladal bym cos w kraju to ide na plaskie! snieg i takie tam , w irl moj CPC dziala wysmienicie i ma K mark co daje zwrot z SEI (doplaty)1709€.Przyjdzie czas na doplaty w polsce i wtedy beda solarowe sianokosy! Pozdrawiam Grzegorz! Cytuj
gregorestherm Opublikowano 28 Września 2009 #6 Opublikowano 28 Września 2009 http://picasaweb.google.com/gregorestherm/...301003453538706 zapraszam do ogladania pozdrawiam Grzegorz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi