Darekgra Opublikowano 23 Lutego 2020 #51 Opublikowano 23 Lutego 2020 A jak zachowała się temperatura zaworu oraz sam siłownik zaworu? Przyczepiłaś go w miejsce wskazane przez Kazio321?
Gosiadania Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor #52 Opublikowano 23 Lutego 2020 Temperatura zaworu wzrosła do 59 st. Tak wpięłam go tam gdzie kazaliście
Darekgra Opublikowano 23 Lutego 2020 #53 Opublikowano 23 Lutego 2020 Możesz wkleić zdjęcia sterownika z panelem zaworu i zdjęcie siłownika. Kociołek teraz pracuje czy jest w czuwaniu. Zerknij w PW.
Darekgra Opublikowano 23 Lutego 2020 #54 Opublikowano 23 Lutego 2020 @Gosiadania jeśli nie będziesz nam przekazywać informacji w miarę na bieżąco to tu nikt nie jest wróżbitą, i niestety ale nie będziemy mogli sensownie pomóc bez konkretny danych i w odpowiednim czasie bo jednak parę rzeczy jest od siebie zależnych i podanie ich w innym czasie na nic się nieprzyda.
Gosiadania Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor #55 Opublikowano 23 Lutego 2020 Wiem przepraszam jednak małe dziecko potrzebuje mojej uwagi a zasięg na wsi jednak jest jaki jest. Kocioł wygaszony znowu bo alarm wył o zbyt wysokiej tem. podajnika, kocioł nie jest w stanie wejść w czuwanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.