automatycznyRuszt Opublikowano 27 Stycznia 2020 #1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Stworzyłem automatyczny napęd rusztu do pieca CO, właśnie opublikowałem na moim YT Potrzeba Matką Wynalazku filmik ze szczegółami, gdzie pokazuję jak działa ten mechanizm. Jestem ciekaw waszych opinii, dajcie znaćhttps://www.youtube.com/watch?v=bzqWH1IHDU0
bercus Opublikowano 27 Stycznia 2020 #2 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dobro TY.Jeszcze automatyka dodawki drzewna(polecam dla temperatury,lub z kanapy telefonom) i jest dobro umiejsczone w kotlach z podajnikiem.
automatycznyRuszt Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor #3 Opublikowano 27 Stycznia 2020 dzięki Bercus, taki właśnie jest plan. Masz jakieś rady dla mnie?
DzonyZerg Opublikowano 28 Stycznia 2020 #4 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Bardzo fajne. Popracuj nad efektami dźwiękowymi.Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka
automatycznyRuszt Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor #5 Opublikowano 30 Stycznia 2020 efekty dźwiękowe pochodzą z rusztu a nie z dorobionego mechanizmu. może byłby dobry smar grafitowy...?
DzonyZerg Opublikowano 30 Stycznia 2020 #6 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Tak się nie wypowiem. Może smoith jazz?;)Moim zdaniem gdyby były takie sprzęty wn kotłach to tylko dodać alarm temperatury gdy do kocioł nie domaga i można tym spokojnie palić.Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.