Lukasz23l Opublikowano 4 Stycznia 2020 #1 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam . Miał ktoś kiedyś do czynienia z KONKRETNIE Z TYM MIESZACZEM HEL WITA MINIMIX MI 4 ... Sądzę że mój instalator go źle założył i chciałbym się dowiedzieć jak on ma konkretnie ma być zamontowany ... gdzie ma być ta strzałka umieszczona na nim z tyłu . W tej chwili jest na zasilaniu z kotła ...
Popcorn1 Opublikowano 5 Stycznia 2020 #2 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Kolego jeśli zasilanie z kotła masz podłączone do krućca z oznaczeniem KV ,powrót z instalacji po przeciwnej stronie,to powinno być dobrze. Tu masz schemat jak wygląda prawidłowe podłączenie.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
gmaj22 Opublikowano 5 Stycznia 2020 #3 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ma dobrze, tylko w HelWicie do sprawdzenia, czy "zawleczka" na trzpieniu pokazuje położenie przegrody. Mieszacz masz założony dobrze - sprawdż tylko przegrodę w nim. Kolego @Lukasz23l - zarówno tu jak na esterownik dostaniesz ode mnie tą samą odpowiedż :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.