Ptaszniko Opublikowano 23 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Ktoś coś o tym produkcie? Na dniach muszę kupić SUCHY ekogroszek max 26 Mj z popiołem 5-7%.
YaroXylen Opublikowano 23 Grudnia 2019 #2 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam. Dwa tygodnie temu uruchamiałem u klienta nowy kocioł ze zwykłą retortą właśnie na tym grochu. Muszę powiedzieć że ruszył bezproblemowo, ciężko było dobrać powietrze w dolnym zakresie, gdyż lubi troszkę poddymić, za to ma niezłego kopa, szybko podnosi temperaturę kotła i popiołu nie jest jakoś dużo. Więcej nie powiem bo musiałbym klienta zapytać, ale skoro nie dzwoni to nic poważnego się nie dzieje. Dodam że moje wnioski ze spalania są po czterech dobach palenia kiedy to wpadłem na kontrolę i wykonałem niewielkie korekty powietrza. Myślę że jak trafisz to samo w workach to raczej będziesz mile zaskoczony i byłby chyba jeden lepszych groszków na rynku. Ale jak będzie.... szczególnie po czasie......to się okaże. Wesołych Świąt. Pozdrawiam. YARO
YaroXylen Opublikowano 23 Grudnia 2019 #3 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Sorki ale nie mogłem edytować. Co do ekogroszku "Pan Groszek Yellow"podejrzewam że to lepszej jakości rusek, gdyż jak większość z nich , ten również pracuje na mniejszych nadmuchach Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.