NikolayGeorgiev Opublikowano 14 Października 2019 #1 Opublikowano 14 Października 2019 Cześć wszystkim. Nazywam się Nikolay i jestem z Bułgarii. Do komunikacji z tobą używam tłumacza google. Przepraszam za to. :( Powodem, dla którego proszę cię o pomoc, jest to, że pracownicy wsparcia z Metal Fach nie odpowiadają na moje pytania. Kupiłem kocioł od MetalFach - Seg Plus 28kW z palnikiem ecoenergia i regulatorem platynowym. Nie jestem pewien co do modelu kontrolera - ecoMAX860P Touch ........., wykonanie: ecoMAX920P1-T (Zapisane na pierwszej stronie podręcznika) Zaopatrzyłem się w wodę i uruchomiłem kocioł. Działa dobrze, ale w menu kotła brakuje ustawień w instrukcji. Najważniejsze brakujące ustawienia to: - Wybór paliwa (węgle lub granulki) - Zużycie paliwa - i więcej Wersja kontrolera to: Wersja modułu ecoNET: 3.2.3678 Wersja modułu A: 11.11.36 Moduł Panel wersja: 11.10.29 Wersja modułu Lambda: 0.8001.9 1. Czy uważasz, że moje oprogramowanie jest nieaktualne lub że problem występuje gdzie indziej. 2. Gdzie mogę znaleźć nowe aktualizacje i przeczytać, co zawierają. 3. Jakie jest hasło do „Ustawień serwisowych” (teraz używam 0000) Będę bardzo wdzięczny, jeśli możesz mi pomóc. Chcę mieć pewność, że mój kocioł jest ustawiony na węgle, aby móc kontynuować z innymi ustawieniami. W razie potrzeby mogę podać znacznie więcej informacji. Z pozdrowieniami, Nikolay
rat Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opcja o którą pytasz czyli wybór pomiędzy rusztem (węgiel, drewno) jest zablokowana ponieważ piec musi spełniać normy kategorii 5 czystości powietrza. Dlatego możesz palić tylko groszkiem (granulki) http://surowcemoden.pl/wp-content/uploads/2014/06/ekogroszek.jpg Pozdrawiam
bercus Opublikowano 11 Kwietnia 2020 #3 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 По-старите версии на софтуера могат да помогнат
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.