FAFAŁ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 #1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam . Poszukuję kompletu tj rura podajnika dlugosc 510mm rozstaw otworów na motoreduktor chyba standard czyli 90x90mm. Zewnetrzny wymiar rury 102mm.Do tego potrzebny mi zasobnik na ekogroszek . Zasobnik niby stsndard chociaż potrzebny mi nieco niższy . Wszelkie wymiary podam jak znajdę wykonawce. Jeżeli masz kogos zaufanego I jestes po takim zakupie zadowolony podaj kontakt do tej osoby . Musze to kupic A nie chce kupic bubla z papieru lub przepalonej blachy podczas spawania . Z góry dziękuję za informacje .
Przemyslaw85 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 #2 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Standard... pytanie dla kogo. U producentów kotłów dalej obowiązuje wesoła twórczość. Model i producent kotła podaj, ewentualnie zrób taki kpl sam.Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
FAFAŁ Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor #3 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nie aktualne . Udało się za cene rury i zbiornika wyrwac cały zestaw .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.