janjan Opublikowano 30 Lipca 2019 #1 Opublikowano 30 Lipca 2019 Witajcie.Szukam użytkownika kotła KEMPES na ekogroszek .groszek itp www.kempes.home.pl kotły uniwersalne ,kotły z podajnikiem,ślimaki podające,Działdowo , oraz liczę na opinię kolegów z forum o tym kociołku.dz.
Hermogenes Opublikowano 30 Lipca 2019 #2 Opublikowano 30 Lipca 2019 Poproszę o korekcję błędów językowych na stronie ; Panie Jacku. pozdrawiam Hermogenes
Gość berthold61 Opublikowano 30 Lipca 2019 #3 Opublikowano 30 Lipca 2019 1 godzinę temu, janjan napisał: Witajcie.Szukam użytkownika kotła KEMPES na ekogroszek .groszek itp www.kempes.home.pl kotły uniwersalne ,kotły z podajnikiem,ślimaki podające,Działdowo , oraz liczę na opinię kolegów z forum o tym kociołku.dz. Chyba nikt tu zarejestrowany nie ma tego kotła , sam kiedyś o niego pytałem zanim kupiłem obecny kocioł i nikt nic nie wiedział .
Gość Visitor1230 Opublikowano 30 Lipca 2019 #4 Opublikowano 30 Lipca 2019 Takimi kotlami nie wolno handlowac z tego co wiem. Ruszt wodny ( generator sadzy) i palenisko zastepcze ( do smieci ). Po przekroju widac ze to zwykly "smiecjuch" z dostawiona rynna.
Juzef Opublikowano 30 Lipca 2019 #5 Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie do wszystkich to dotarło. Ew. może tylko stronę zapomnieli zaktualizować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.