Gość Opublikowano 24 Maja 2019 #1 Opublikowano 24 Maja 2019 Witajcie Byłby ktoś zainteresowany owymi głowicami (5sztuk) plus do tego panel sterujący danfoss link cc bez wifi.Oczywiście używane. Komplet na zawory RA bez baterii. Cena 5 stówek. Ogłoszenie bardziej informacyjne bo wysyłka dopiero coś około lipca.
gilal Opublikowano 26 Maja 2019 #2 Opublikowano 26 Maja 2019 Witaj Tak z czystej ciekawości, czemu sprzedajesz? Mam u siebie taki zestaw (prawdopodobnie) i działa to znakomicie Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Maja 2019 #3 Opublikowano 26 Maja 2019 @gilal No niestety jest to model bez wifi a chciałbym sterowanie mieć z telefonu-wiem wiem,że to bajer,ale ja lubię takie nowinki technologiczne :) Ogólnie rzecz biorąc zestaw jest spoko a też są duże możliwości jego rozbudowy o czujniki pokojowe czy przekaźniki kotła gazowego,które inne danfossy nie mają. Mowa o danfoss eco oraz o danfoss bluetooth.
gilal Opublikowano 26 Maja 2019 #4 Opublikowano 26 Maja 2019 Ja też lubię nowinki więc nie jesteś odosobniony :) Ogólnie jest super ten system
Gość Opublikowano 26 Maja 2019 #5 Opublikowano 26 Maja 2019 @gilal Masz system z wifi czy bez? Fajnie by było mieć z wifi,ale z drugiej strony wiem,że mało co tego użyję :)
gilal Opublikowano 26 Maja 2019 #6 Opublikowano 26 Maja 2019 Nie, bez wifi. Ale jak ustawiłem na samym poczatku to może tylko kilka razy zmieniałem temp. i to wszystko :) Pracuje super i tylko na grzejnikach więc nie zmieniam nic bo nie ma potrzeby :)
Gość Opublikowano 26 Maja 2019 #7 Opublikowano 26 Maja 2019 @gilal Tak właśnie myślałem i zapewne tak właśnie by było u mnie:)
PioBin Opublikowano 26 Maja 2019 #8 Opublikowano 26 Maja 2019 Mam z fifirifi i nie wiem czy to potrzebne. Nie uzywam bo po co? :)
Gość Opublikowano 26 Maja 2019 #9 Opublikowano 26 Maja 2019 @PioBin By dupy nie ruszać do grzejnika czy centralki jak będę chciał podnieść temperaturę :)
Gość Visitor1230 Opublikowano 26 Maja 2019 #10 Opublikowano 26 Maja 2019 Tak z ciekawosci zapytam. Sa to glowice plynie dzialajace, czy typu otworz - zamknij?
Gość Opublikowano 26 Maja 2019 #11 Opublikowano 26 Maja 2019 @Visitor1230 Z opisu głowicy: Cechy charakterystyczne produktu: – funkcja otwartego okna – regulacja PID (proporcjonalno- całkująco-różniczkująca) – długa praca na zasilaniu bateryjnym min. 2 lata – ostrzeżenie wyczerpanej baterii bez sygnału dźwiękowego, aby nie budzić w nocy – dokładność nastawy temperatury co 0.5°C – ograniczanie maks/min temperatury – zabezpieczenie przed manipulacją dzieci – ochrona przed zakamienianiem – ochrona przeciwzamrożeniowa instalacji – podświetlany wyświetlacz LCD Zaznaczony tekst-wychodzi na to,że są to płynnie działające głowice z dużą dokładnością.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.