lapendo Opublikowano 18 Grudnia 2018 #1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mam pytanie odnośnie potencjału podajnika czy 6kg/h to nie jest za mało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 18 Grudnia 2018 #2 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 A jak go kolego wyliczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kijasr Opublikowano 18 Grudnia 2018 #3 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 W tym kotle jest palnik pancerpola pps15 taki malutki i potencjał może tyle wynosić to zależy od węgla. Miałem kiedyś ten kocioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor #4 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 podajnik chodził 20 minut i na wagę razy 3 i masz wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor #5 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 10 minut temu, Kijasr napisał: W tym kotle jest palnik pancerpola pps15 taki malutki i potencjał może tyle wynosić to zależy od węgla. Miałem kiedyś ten kocioł Jaką moc ustawić sterownik skzp - 02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kijasr Opublikowano 18 Grudnia 2018 #6 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Możesz ustawić 14kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.