Andrzej_M_ Opublikowano 23 Listopada 2018 #1 Opublikowano 23 Listopada 2018 Do Administratorów. Nie mogłem podać adresu posta z "Wydzielonego z tematu ....."
sambor Opublikowano 23 Listopada 2018 #2 Opublikowano 23 Listopada 2018 Działa, no problem https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/27678-wydzielone-z-tematu-kłamstwo-smogowe-fake-news/
Andrzej_M_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor #3 Opublikowano 23 Listopada 2018 46 minut temu, sambor napisał: Działa, no problem ,,,,, Działa, ale nie precyzyjnie. Zacytowałeś adres tematu, spróbuj podać adres jakiegoś posta.
sambor Opublikowano 23 Listopada 2018 #4 Opublikowano 23 Listopada 2018 2 godziny temu, HarryH napisał: miki, ale mam nadzieję rozumiesz, że białe plamy u nas oznaczają brak detektorów, a nie brak promieniowania? :-)
Andrzej_M_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor #5 Opublikowano 23 Listopada 2018 3 godziny temu, HarryH napisał: miki, ale mam nadzieję rozumiesz, że białe plamy u nas oznaczają brak detektorów, a nie brak promieniowania? :-) Dzięki @sambor . Mój błąd polegał na tym, że otwierałem nowego posta, a później zaznaczałem polecenie "Cytuj".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.