Didek Opublikowano 16 Września 2018 #1 Opublikowano 16 Września 2018 Witam, przepraszam, że piszę w tym dziale ale innego nie znalazłem. Chciałbym się Was poradzić, czy mogę przerobić obecną instalację. Otóż za licznikiem gazu mam połączone (spawana na stałe) w ziemi dwie rury gazowe, jedna prowadzi do budynku mieszkalnego a druga do gospodarczego, w którym stoi stary kocioł Elka - nie używany. Teraz pytanie, czy mogę zlecić dospawanie zaraz za licznikiem (na wierzchu) odejście z zaworem, do którego podłączyłbym rurę od budynku gospodarczego a zaworem odcinałbym całą nitkę.
sambor Opublikowano 16 Września 2018 #2 Opublikowano 16 Września 2018 Możesz, ale wykonawca musi mieć stosowne uprawnienia
Didek Opublikowano 16 Września 2018 Autor #3 Opublikowano 16 Września 2018 Może Sambor orientujesz się jaki to by był koszt ?
sambor Opublikowano 16 Września 2018 #4 Opublikowano 16 Września 2018 To koszty zależne od lokalnego wykonawcy, pytaj u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.