karoka65 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 #26 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Eliks jak na mój gust za dużo naczytałeś się postów marketingowych sprzedawców tych kotłów na muratorze :) Jak Ci już napisałem na FM, najpierw przepal choć jedną zimę a później bij pokłony. Kocioł na palecie to można za estetyke wykonania chwalić ale jak wszyscy wiedzą uroda nie grzeje :)
karoka65 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 #27 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W dniu 10.08.2018 o 21:52, shogunzlasa napisał: Tańszego nic na pellet nie wymyślisz - palniki skiepko jeszcze dają radę, ale nie wiem gdzie są montowane. A w RBRach na przykład. Steruje tym sterownik internetowy Pello. O tutaj sobie taki zasuwa na pellecie ze słonecznika o ile właściciel nie zmienił paliwa: https://esterownik.pl/device/13975 Można luknąć jak to wygląda.
tedi90 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 #28 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 W dniu 15.08.2018 o 09:58, eliks napisał: Nie tylko Sambor udowodnił że pelet od lokalnego producenta nie musi być syfem z piaskiem a że popiołu więcej, mi różnicy nie robi Kol.Sambor niczego nie udowodnił nie jest z tego co wiem producentem pelletu a pellet od lokalnnego producenta może być całkiem spoko ale można trafić na totalne g...o
eliks Opublikowano 18 Sierpnia 2018 #29 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udowodnił bo od lat pali peletem lokalnym, który gównem nie jest i wiele osób tak robi. Wystarczy poszukać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.