Ryszardmis Opublikowano 31 Stycznia 2018 #1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam, szukam opinie o dwóch kotłach na pellet, mianowicie: TEKLA DRACO BIO na pelletKOCIOŁ ECOSILVER SAS ARGO-ECO na pellet Czy ktoś z użytkowników miał do czynienia z którymś z tych kotłów ? Który jest lepszy , prostszy w obsłudze, ma lepszą wydajność ? Mam ogrzania 167 m2 w nowo postawionym domu. Pozdrawiam
majdan1986 Opublikowano 31 Stycznia 2018 #2 Opublikowano 31 Stycznia 2018 na temat tekli jest spory temat na forum , chwalą zazwyczaj ci co go nie maja , ale warto poczytać . sasa wybrałbym solida ale to tylko moja opinia ,
audilhr Opublikowano 31 Stycznia 2018 #3 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Kolego a patrzyles lazara galmet genesis biawar
kotły499 Opublikowano 5 Lutego 2018 #4 Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak brać sasa to Solida lub Effekta. Agro eco nie ma V klasy. Tekla jest ok tylko zainwestuj w mechaniczne czyszczenie palnika Fireblast (sas ma je w standardzie)
vert Opublikowano 5 Grudnia 2018 #5 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam, mialem taki pproblem we wrzesniu. Poszukiwałem dobrego pieca i solidnego wykonawcy. Wybór padł na Piec Biawara. zadzwoniłem do kolegi w Białymstoku, skontaktował mnie z wykonawcą z tego regionu, który zna piece w tym piece Biawara. odradził mi jego zakup bo ma cienkie blachy i dziwnie zawyżony zakres. Zaproponował i zamontował piec Eco Silver krakowskiego Stalmarku. Po miesiącu eksploatacji pali ładnie, obsługuje co i cwu. solidne blachy, pełna automatyka. Jak będzie dalej? Zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.