dawid77db Opublikowano 4 Grudnia 2017 #1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Cześć koledzy.Potrzebuje sterownik do kotla zasypowego z buforem 1000l.Chciałbym aby sterownik sterował ładowaniem I rozładowaniem buforu,sterował pogodowo zaworem trójdrożnym podłogówki pompami podłogową I grzejników. Najlepiej jeszcze gdyby sterował kotłem (dmuchawą). Jedyny sterownik jaki znalazłem to RK-2010 czy tylko ten sterownik obsługuje kocioł I bufor.Chyba żeby zastosować dwa sterowniki to jakie polecacie z góry dziękuje za odpowiedz.
4slawek Opublikowano 7 Grudnia 2017 #2 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ja używam st-409n i do tego co chcesz byłby ok, tani nie jest. Ma wszystko procz sterowania dmuchawą - to prosty ster. Kotle by posłużył.
dawid77db Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor #3 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ja używam st-409n i do tego co chcesz byłby ok, tani nie jest. Ma wszystko procz sterowania dmuchawą - to prosty ster. Kotle by posłużył. Dziękuje za odpowiedz sterownik kupiony tech i2 posiada podobne funkcje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.