Mirazzboono Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor #26 Opublikowano 18 Listopada 2017 Tam jest taki miszung że ho ho. Dlatego dziwicie się ze tylko się przyglądam ? Zabezpieczenia są, układ kotłowy ma ZB i zapewne naczynie w kotle, a CWU ma swoje własne naczynie. Tylko brak zaworów odcinających.Tak że nie fajna wydaje się opcja wymiany czegokolwiek ;)
Mirazzboono Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor #27 Opublikowano 20 Listopada 2017 A więc tak - na bank dobijałem dzisiaj 2/3 litry, Test z zamknięciem wszystkich rozdzielaczy muszę przełożyć bo nie ma teraz warunków.Przeglądając każdy z osobna jest wszystko ok, no i gdzieś powinno to ucieka.
Mirazzboono Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor #28 Opublikowano 27 Listopada 2017 Po odcięciu wszystkich rozdzielaczy problem sie nie zmniejszył.ewidentnie cos z kotłem. Codziennie dobijane jest rano i po południu ok. 1.5 l.ale co sie z nią dzieje?
sambor Opublikowano 27 Listopada 2017 #29 Opublikowano 27 Listopada 2017 Sprawdź naczynie przeponowe kotła - pewnie coś z nim nie tak, może wentyl
Mirazzboono Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor #30 Opublikowano 27 Listopada 2017 Jutro tak zrobie. Sambor to gdzie ta woda ma ujście ? Przecież już dawno przekroczyła pojemność naczynia.
ajonak Opublikowano 28 Grudnia 2019 #31 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzień dobry, Mam analogiczny przypadek - ten sam kocioł, nie trzyma ciśnienia. Wszystkie rozdzielacze zakręcone, a ciśnienie i tak spada. Nie widać żadnych wycieków. Gdzie ta woda się podziewa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.