piop Opublikowano 6 Listopada 2017 #1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Nie wiem czy tak wypada, ale trafiłem na ciekawostkę przyrodniczą na stronie oprogramowania automatyki. Objawił się tam niby polski producent "kotła zgazowującego" o bajeranckiej nazwie Logi vel logiboilers, ponieważ wszystkie komputery generują logi z tego co robią, to ta firma mieć łatwego życia nie będzie, ale mniejsza z tym. Ponieważ kotłów zgazowujących jak na lekarstwo pomyślałem ze się podzielę, na szczęście nie da się tego traktować jak kryptoreklamy, bo nie wiem co to za cholerstwo, a i ich strona jest mega wkurzająca, a jakiekolwiek informacje o produkcie są na samym dole strony w katalogu do pobrania, prawdę mówiąc wygląda tak jak by nie chcieli tego sprzedawać.
heso Opublikowano 7 Listopada 2017 #2 Opublikowano 7 Listopada 2017 Fajne..."Kliknij w przycisk aby otrzymać ofertę", czyli: podaj swoje dane osobowe. Chwalą się, że spełniają misję... Handlują danymi osobowymi?
piop Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor #3 Opublikowano 7 Listopada 2017 Kto wie, podobno to towar jak każdy inny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.