Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam panie Piotrze.

Zauważyłam ze czesto pan zagląda na to forum wiec postanowilam skontaktować sie z panem właśnie przez tą stronę.

Nie pisze pana nazwiska bo i tak został pan juz tu pożądnie oskalowany. Załozylam nowy temat bo poprzednie zostały zamkniete.

Zaczal pan u nas robote w październiku i obiecywal ze w ciagu dwóch tyg to skończy. Jak latwo sie domyslic robota trwa do dzisiaj- jesli mozna to tak nazwac, bo od paru miesiecy przyjezdza pan na pół godziny i wraca.

od dawna nie moge sie do pana dodzwonic bo pan albo nie odbiera, albo jest zajete albo nagle ma pan wylaczony telefon.

mam tylko jedno pytanie- kiedy laskawie pan skonczy nasze zlecenie??

tylko tym razem prosze podac prawdziwy termin bo tych wymyslonych bylo juz mnóstwo.

chcialabym jeszcze wspomniec ze mój tata sklonny jest pójść w tej sprawie do prokuratora.

powód?

Pan Piotrek powinien sie domyślić. a jeśli ta sprawa nie bedzie szybko skonczona to opisze tu szczegóły by jak to inni pisali- przestrzec innych.....

aha zeby pan sie dobyslil kim jestem to napisze pare szczegółów : córka pani Anny G. a zlecenie dostał pan w Lublinie na ul. Nadbystrzyckiej.

i jeszcze jedno: skoro wyswietla sie panu nasz nr tel to chyba normalne ze próbujemy sie z panem skontaktowac i wypadalo by oddzwonic.

Oraz prosze nie obiecywac ze jutro pan sie pojawi w Lublinie bo te kłamswa nam sie juz znudzily.

wygodniej byloby powiedziec ze teraz pan nie ma czasu niz w nieskończonosc klamac.

a wiec czekam na konkretna i prawdziwa odpowiedz.

Opublikowano

Witam,

Jak już pisałem w prywatnej korespondencji. Uprzejmie proszę o nie używanie forum.info-ogrzewanie.pl do załatwiania spraw z piotrkiem_automatykiem. Są od tego kanały "prywatne", urzędy, sądy itp... Na naszej stronie za każdym razem wynika z tego "burda" i kolejnej chciałbym uniknąć. Zresztą jeżeli prześledzi Pani forum może się Pani przekonać, że nic poza tym co Pani napisała od piotrka_automatyka nie usłyszy/przeczyta a i tak nie wiem jaką wartość mają takie publiczne "pralnie brudów".

Argumenty w stylu "czy nie chcę aby ludzie dowiedzieli się jaki jest piotr r" są już nieco "przeterminowane" - jest już dość na forum o tym napisane, więc ludzie wiedzą. A jak już pisałem - nasze forum nie zostało założone jako platforma do nawiązywania kontaktów inwestorów z klientami, a więc nie mamy obowiązku pośredniczenia w rozwiązywania reklamacji. I nawet fakt, że w niektórych sprawach kontakt został nawiązany przez nasze forum nie obliguje nas do tego typu funkcji. Do czasu gdy widzimy, że coś z tego może wyniknąć zwykle nie ingerujemy w treść takiej dyskusji - jednak gdy zaczyna ona godzić w dobre imię naszego forum lub innych użytkowników (np. użytkownik zaczyna obwiniać nas o to, że wybrał tego a nie innego wykonawcę w ten sposób sugerując, ew obrażać kogo popadnie tylko dlatego, że jest zdenerwowany) reagujemy.

Podsumowując - jako administracja forum za treść jakichkolwiek reklam oraz wynik umów nawiązanych przez użytkowników forum w żaden sposób nie odpowiadamy. Informacji o nieodpowiedniej realizacji takich umów oraz reakcji drugiej strony nie usuwamy do momentu, kiedy dyskusja taka rodzi nadzieję, że pomoże w rozwiązaniu sporu. Jako, że rozstrzyganie takich sporów nie leży w naszych kompetencjach użytkowników na podstawie takich relacji nie blokujemy do momentu otrzymania wiarygodnego dowodu (najlepiej sądowego). Dodatkowo zastrzegamy sobie także możliwość zamykania i/lub usuwania tematów związanych z rozwiązywaniem reklamacji (w tym takich wynikających z umów z udziałem Forumowiczów) - zwłaszcza jeżeli przeistaczają się one w prowadzący donikąd dialog pytań/zapewnień/zarzutów/zarzutów w stosunku do administracji forum i postronnych Forumowiczów itp.

Dziękuję za zrozumienie i podczas dyskusji w temacie proszę o branie powyższego pod uwagę. Uważam, że generalnie wypowiedzi osób postronnych w tym (i podobych) tematach nie są konieczne, gdyż generalnie z doświadczenia na forum widzę, że powodują tylko "podniesienie temperatury" dyskusji, co na pewno nie przyspiesza rozwiązania sporu.

Pozdrawiam.

Marcin