gaizka2 Opublikowano 20 Marca 2017 #1 Opublikowano 20 Marca 2017 Witam , czy ktoś posiada może wibroizolator pod podajnikiem pieca ? Chodzi mi o zmniejszenie hałasu w domu i szukam opinii . A może jakiś innych pomysłów ?
bwichlacz Opublikowano 20 Marca 2017 #2 Opublikowano 20 Marca 2017 A jaki masz podajnik motoreduktor i silnik? Sa przekladnie ktore minimalnie slychac
hektoras Opublikowano 20 Marca 2017 #3 Opublikowano 20 Marca 2017 Witam , czy ktoś posiada może wibroizolator pod podajnikiem pieca ? Chodzi mi o zmniejszenie hałasu w domu i szukam opinii . A może jakiś innych pomysłów ? A coś bliżej ?????????? !!!!!!!!!!! OPISZ tak jak wyżej bwichlacz sugeruje bo inaczej to tylko temat założony do bicia piany - SZKODA WOWCZAS CZASU !!!
Pieklorz Opublikowano 20 Marca 2017 #6 Opublikowano 20 Marca 2017 Musisz pokopać w necie, można dawać wibroizolatory między silnik a motoreduktor, ale pytanie czy sobie poradzisz Trzeba dorobić sobie mocowanie pod silnik i nabyć dane elementy w necie. Mam gdzieś fotkę jak to u siebie zrobił użytkownik palnika żeliwnego, mogę ewentualnie zarzucić
robinet Opublikowano 20 Marca 2017 #8 Opublikowano 20 Marca 2017 Wg mnie najbardziej to słychać buczenie silnika.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.