Valtamerii Opublikowano 23 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam. Mam pytanie odnosnie niesprawnego pieca. W moim rodzinnym domu zepsul sie piec o ktorym wiem tyle, ze ma 15 lat I nie da sie go rozebrac na jakies mniejsze czesci. Moj ojciec juz 3 krotkie wyciagal ten piec przy pomocy wymyslnej konstrukcji. Piec jest w piwnicy. Problem w tym, ze obecnie tata ma 78 lat I wiadomo, ze tego sam nie zrobi. Czy sa firmy ktore zajmuja sie takimi uslugami? Ile w przyblizeniu cos takiego kosztuje?
def Opublikowano 23 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Proszę popytać w lokalnych skupach złomu. Powinni zabrać bezgotówkowo. Tak mi się wydaje,...
Hogan Opublikowano 24 Grudnia 2016 #3 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dokładnie. Wrzuć na olx ogłoszenie "oddam kocioł za darmo" i będzie załatwione w godzinę. Chyba że chcesz go wyjąć w innym celu niż wymiana/pozbycie się, wtedy daj ogłoszenie typu "zlecę".
irmentruda Opublikowano 24 Grudnia 2016 #4 Opublikowano 24 Grudnia 2016 ja cialem palnikiem w piwnicy i wyciagalem w czesciach.
Gość jacek61 Opublikowano 24 Grudnia 2016 #5 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Nie można się zgodzić by kocioł był wyciągany przez klatkę schodowa bo ja paproki zdewastują, jedyna droga to okno od piwnicy, po ewentualnym pocięciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.