Abihabi87 Opublikowano 2 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam Mam grzejnik aluminiowy,który nie ma odpowietrznika na końcu i nie wiem w jaki sposób mam go odpowietrzyć. O to fotki: czekam na odpowiedź
Abihabi87 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor #3 Opublikowano 2 Stycznia 2016 @Sieno26 nie jestem w temacie grzejników, ale strzelam ,że chodzi o spadek temperatury, więc chłodna jest ta strona z pierwszej fotki
sieno26 Opublikowano 2 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Chodzi mi o spadek który można sprawdzić poziomicą kładąc ją na grzejniku. Jeśli w stronę zaworu to odpowietrz na śrubunku
odpowietrznik Opublikowano 2 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam Mam grzejnik aluminiowy,który nie ma odpowietrznika na końcu i nie wiem w jaki sposób mam go odpowietrzyć. O to fotki: czekam na odpowiedź Najlepiej byłoby wymienić górny korek grzejnikowy po prawej stronie grzejnika na korek 1"x1/2" i wkręcić w gwint 1/2" np.odpowietrznik ręczny uprzednio zakręciwszy zawór zasilający grzejnika i powrotny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.