Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kociołek Małej Mocy Z Podajnikiem

Gość Digitrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Trafiła mi się klientka bardzo oszczędna ze zleceniem montażu kotła z podajnikiem do mieszkania o powierzchni 68 m2. Na kocioł przeznaczyć może maksymalnie 4 góra 5 tyś zł. Zasypuje mnie ofertami z Allegro i za groma nie idzie jej z głowy wybić błędnego toku rozumowania, że dobry kocioł musi kosztować nawet małej mocy i że warto dołożyć 2 tys i mieć spokój na dekadę. Pytanie do kolegów instalatorów: czy znajduje się w handlu kociołek z podajnikiem o małej mocy (7 kW wystarczy) bez rusztu wodnego i z wymiennikiem pionowym w kwocie do 5 tyś zł ?

Opublikowano

Najmniejszy i najtańszy to chyba skam p ale to co najmniej 6300. No chyba ze na 8% dało by radę wyrwać.

Opublikowano

W końcu Vatowcem jestem i będę go instalować, więc jak najbardziej mogę go zaoferować klientce z 8 % VATem.

Opublikowano

Jak jesteś zainteresowany to pisz do kolegi pieklorza.

Opublikowano

Cześć

Trafiła mi się klientka bardzo oszczędna ze zleceniem montażu kotła z podajnikiem do mieszkania o powierzchni 68 m2. Na kocioł przeznaczyć może maksymalnie 4 góra 5 tyś zł. Zasypuje mnie ofertami z Allegro i za groma nie idzie jej z głowy wybić błędnego toku rozumowania, że dobry kocioł musi kosztować nawet małej mocy i że warto dołożyć 2 tys i mieć spokój na dekadę. Pytanie do kolegów instalatorów: czy znajduje się w handlu kociołek z podajnikiem o małej mocy (7 kW wystarczy) bez rusztu wodnego i z wymiennikiem pionowym w kwocie do 5 tyś zł ?

Za 5700 zł na 8% może mieć porządny kocioł Skam-P Premium 7 kW, a taki za 4 tys z marketu miałem ostatnio okazję wymieniać bo skorodował u klienta po 4 sezonach, teraz dołożył i kupił porządny.

Jak to mówią chytry dwa razy płaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.