farmertedd Opublikowano 16 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam mam problem dziś z niewiadomych przyczyn na piecu wysadziło mi zawór bezpieczeństwa ponieważ miałem ok 3 brów ciśnienia nie wiem czemu mi tak ciśnienie podskoczyło . Na piec było zaledwie 40 stopni pompa działała ...?? Co ciśnienie spadło to znowu wzrastało dopóki nie zakręciłem głównego dopływu wody do pieca . Pomocy nie wiem co moze byc popsute ;) :D Cytuj
Gabriel Opublikowano 16 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witamy na forum. Z takimi danymi nikt ci na to pytanie nie odpowie. Napisz jaki masz piec, coś o instalacji, ukąłd zamkniety czy otwarty, grzejniki czy podłogówka, głowice termostatyczne na gzrejnikach, regulator pogodowy, pokojowy jak najwiecej informacji poprosimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi