tymek34 Opublikowano 18 Października 2015 #1 Opublikowano 18 Października 2015 Witam, moje pytanie brzmi - czy sterownik IRYD PID Fuzzy Logic bedzie współpracował z kotłem zasypowym KSGW ZGODA 11kw czy bez problemu można wyłaczyć opcje podajnika czy nie będzie problemu aby kocioł pracował na miarkowniku ciagu. Będe chciał docelowo podłączyć do niego - CO - CWU - PODŁOGÓWKE - POMPKA CYRKULACYJNA CWU i w pozniejszym etapie jakiś PILOT G lub TERMOSTAT POKOJOWY - ZAWÓR 4 DROGOWY CZTERODROŻNY MIESZAJĄCY AFRISO 1' SIŁOWNIK ELEKTRYCZNY . Prosił bym o skomentowanie tych informacji przez osoby bardziej obeznane.
tymek34 Opublikowano 19 Października 2015 Autor #2 Opublikowano 19 Października 2015 Chciałem dodac iz jest to sterownik IRYD RTZ PID FUZZY LOGIC Czy jakis posiadacz takiego sprzetu moze napisac czy ten sterownik bedzie działał w kotle zasypowym bez podajnika i prawdopodobnie na miarkowniku ciagu. Z góry dziekuje za wypowiedzi
Pieklorz Opublikowano 19 Października 2015 #3 Opublikowano 19 Października 2015 Jak przytrzymasz guzik menu masz opcje: podajnik włączony/wyłączony -do zasypowego wybierasz wyłączony. Łatwiej jednak kupić Iryd PID MZ, to jest model do zasypówki pompy obsłuży, siłownik zaworu także Pod wyjście dmuchawa można podpiąć miarkownik MCI boleckiego
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.