jedlica Opublikowano 1 Stycznia 2015 #1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam serdecznie, Jaki palnik na pellety z zapalarką polecacie? karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor Opublikowano 1 Stycznia 2015 #2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To zależy do jakiego kotła i jakiej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedlica Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kocioł 10 kw, spalanie górne, wymiennik półkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawi Opublikowano 4 Stycznia 2015 #4 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja mam palnik Pelles x mini zainstalowany w drzwiczkach od hajnówki 15 kw. W sumie jestem zadowolony. Urzywam 2 lata jak na jazie bez problemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.