piastun Opublikowano 17 Października 2014 #1 Opublikowano 17 Października 2014 Witam, Czy istnieje możliwość dokupienia samej śruba łacznika, sitka z tym dolnym plastikiem w sitku metalowym do zlewozmywaka? Jeśli źle wytłumaczyłem to zamieszczam rysunek poglądowy i czerwona strzałka wskzuje o co mi chodzi.
mlodzieniec Opublikowano 17 Października 2014 #2 Opublikowano 17 Października 2014 To nie są jakieś szczególne śruby, wykręć ją, weź do sklepu czy marketu na dział ze śrubkami i dobierz odpowiednią. Ja mam pełne w środku, zwykłe śruby na płaski wkrętak.
Gość jacek61 Opublikowano 17 Października 2014 #3 Opublikowano 17 Października 2014 Witam Zadzwoń do przedstawiciela handlowego na twój region, firmy z której masz zlewozmywak powinien się orientować gdzie to kupić. Ewentualnie do przedstawicieli innych dużych firm, bo to jest chyba element uniwersalny. Ta śruba z otworem jest o tyle istotna, że tam wchodzi trzpień z korka, można ją zastąpić zwykłą śrubą ale wtedy ten korek nie pasuje, można dokupić inny korek, taki z gumowymi łapkami. Pozdrawiam
piastun Opublikowano 17 Października 2014 Autor #4 Opublikowano 17 Października 2014 no wlasnie potrzeba mi jest sruba z otworem. w jakims wiekszym sklepie metalowym da rade cos takiego znalezc?
mlodzieniec Opublikowano 17 Października 2014 #5 Opublikowano 17 Października 2014 Jeśli ktoś ma dobrą rękę to można wziąć wiertło i sobie zrobić otworek. Po wpisaniu w wyszukiwarke "śruba zlewozmywaka" pojawiają się takie, jak chcesz.
piastun Opublikowano 17 Października 2014 Autor #6 Opublikowano 17 Października 2014 to musze chyba dobrze poszukac bo wpisujac te haslo na znanym portalu mam srube ale pelna.
darek74 Opublikowano 20 Października 2014 #7 Opublikowano 20 Października 2014 Dziwne, bo ja mam podobny odpływ, ale ma całą śrubę w tym miejscu... Pierwsze widzę, żeby w tej śrubie była dziura. Wygląda jak sam gwint... Spróbuj wyguglować po marce zlewozmywaka.
kiminero Opublikowano 20 Października 2014 #8 Opublikowano 20 Października 2014 http://inceptolazienki.pl/index.php?p279,mcalpine-sruba-do-sita-zlewozmywakowego-l-70-mm
darek74 Opublikowano 20 Października 2014 #9 Opublikowano 20 Października 2014 http://inceptolazienki.pl/index.php?p279,mcalpine-sruba-do-sita-zlewozmywakowego-l-70-mm O proszę... I znalazł kolega. Pytanie tylko, czy będzie pasować... Swoją drogą to tanie to to nie jest...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.