kiminero Opublikowano 24 Lutego 2014 #2 Opublikowano 24 Lutego 2014 "Czy da się w końcu zrobić... ... porządek z cytowaniem?" (lysy1l) Da się. A tych co się wyłamią... do gablotki! Ordnung muss sein! P.S. Ja postuluje o wklucenie wsyskich ktuzy seplenia nie stawiaja psecinkuw nie uzywaja polskich znakuf pisom z bledami i nie maja wlosuf.
Gość lysy1l Opublikowano 24 Lutego 2014 #3 Opublikowano 24 Lutego 2014 Widzisz kiminero, da się cytować, tylko dlaczego z problemami, skoro kiedyś było dobrze? Jak już chciałeś błysnąć elokwencją, to tu masz wyjaśnienie w czym problem: https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/8615-kocioł-własnej-produkcji-wasza-opinia/?p=176761 https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/8615-kocioł-własnej-produkcji-wasza-opinia/?p=177773
Gość lysy1l Opublikowano 24 Lutego 2014 #4 Opublikowano 24 Lutego 2014 "Czy da się w końcu zrobić... ... porządek z cytowaniem?" (lysy1l) Da się. A tych co się wyłamią... do gablotki! Ordnung muss sein! P.S. Ja postuluje o wklucenie wsyskich ktuzy seplenia nie stawiaja psecinkuw nie uzywaja polskich znakuf pisom z bledami i nie maja wlosuf. I na tym też polega problem, że przypadkiem wszedłem ze swoimi słowami w cytat twoich wypocin. Podoba Ci się takie rozwiązanie?
Gość lysy1l Opublikowano 24 Lutego 2014 #5 Opublikowano 24 Lutego 2014 A gdy kopiuję cytat Twoich wypocin, to wychodzi coś takiego: "Czy da się w końcu zrobić... ... porządek z cytowaniem?" (lysy1l) Da się. A tych co się wyłamią... do gablotki! Ordnung muss sein! P.S. Ja postuluje o wklucenie wsyskich ktuzy seplenia nie stawiaja psecinkuw nie uzywaja polskich znakuf pisom z bledami i nie maja wlosuf. A to znika: kiminero, dnia 24 Lut 2014 - 23:42, napisał: Już wszystko jasne? No to fajnie.
janklos12 Opublikowano 24 Lutego 2014 #6 Opublikowano 24 Lutego 2014 napisałem posta ale go edytowałem szkoda że nie ma możliwości usunięcia posta w razie pomyłki
Gość lysy1l Opublikowano 25 Lutego 2014 #7 Opublikowano 25 Lutego 2014 Usuń za pomocą backspace kawałek cytowanego tekstu, na przykład początkowy, a pozostały spróbuj przesunąć do góry tak, żeby nie zostawało puste miejsce i cytowanie znika. O tym właśnie pisze vernal. Spróbuj pisać coś pod cytatem podciągając tekst do góry, to wskoczysz z nim do cytatu. Wielokrotnie potem na forum wyskakują takie dziwolągi typu cytat z komentarzem w środku.
marcin Opublikowano 25 Lutego 2014 #8 Opublikowano 25 Lutego 2014 W taki sposób obecnie działa skrypt forum i nie mam możliwości tego zmienić. Wiem, że użytkownicy IPB alarmują autorów, że jest to niewygodne i przypuszczam, że w kolejnych wersjach zostanie przywrócony poprzedni sposób działania cytatów. Edycję tekstów może ułatwić użycie opcji undo (niebieska strzałka lub ctrl+z) - pozwala to "odzyskać" cytat lub wyprowadzić własny tekst poza cytat i dokonać jego zmiany w inny sposób.
kiminero Opublikowano 25 Lutego 2014 #10 Opublikowano 25 Lutego 2014 A czy da się coś zrobić, żeby lysy1l od czasu do czasu wyluzował i żartem na żart odpowiedział? Zdecydowanie za łatwo przychodzi Ci używanie "dolnolotnych" słów, gdy tylko coś nie po Twojej myśli idzie. Jest cała masa użytkowników "sezonowych", chwilowych i innych wichrzycieli, którzy gdzieś mają zasady forum lub z techniką są na bakier (60+). Na każdy niedostatek skryptu jest jedno lekarstwo: czytajmy co przed chwilą wstukaliśmy zanim cokolwiek wyślemy. Dla myślących to wystarczy, dla reszty to nawet najdoskonalszy skrypt nie podoła. Tak czy inaczej zwracam honor i dziękuję za troskę o ład, porządek i funkcjonalność na forum. Przepraszam jeśli poczułeś się dotknięty i że po raz kolejny zmuszam cię do czytania moich wypocin. Pozdrawiam, kiminero.
Gość lysy1l Opublikowano 25 Lutego 2014 #11 Opublikowano 25 Lutego 2014 A czy da się coś zrobić, żeby lysy1l od czasu do czasu wyluzował i żartem na żart odpowiedział? . Da się :) . Będę nadal czytał Twoje wypociny, bo są tego warte. Ja również przepraszam, jeżeli Ty poczułeś się dotknięty. Pozdrawiam, jestem wyluzowany ;). Niebieska strzałka działa, przed chwilą sprawdzałem, jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.