Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki Sterownik Do Rynny?

haker7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zmieniłem retorte na rynne .problem jest z ustawieniami na moim sterowniku st37 nie mogę już wydłóżyc czasu podawania(0-99) na miale przesypuje nie wypala.jaki najlepiej kupic sterownik?     poprawka sterownik mam st80 a nie st37

Opublikowano

Witam

powinieneś raczej skrócić czas podawania a wydłużyć nadmuchu, ja wczoraj w swojej rynnie zastąpiłem bruliego sterownikiem SPP i teraz testuje

pozdrawiam RedEd

Opublikowano

powinieneś skrócić czas podawania i ewentualnie wydłużyć przerwę miedzy podaniami 

Opublikowano

czas pod 10sek przerw 99sek to wszystkocomge na nim zrobić dla tego mam pytanie jaki sterownik najlepiej kupić? poprawka sterownik mam st 80.      sorki

Opublikowano

,,,,, dla tego mam pytanie jaki sterownik najlepiej kupić? ,,,,

Moim zdaniem, najbardziej ekonomicznym rozwiązaniem będzie opanowanie tego sterownika.

Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do "zakresów czasów" sterownika, to podłącz silnik podajnika do sieci elektrycznej poprzez rozłącznik i steruj sobie ręcznie.

Po tym doświadczeniu będziesz wiedział jaki sterownik potrzebujesz.

Opublikowano

Bruli mogę polecić.

Też palę w rynnie, samym miałem węglowym  i jeżeli już dojdziesz do tego jak silny nadmuch ustawić ,

dla danej mocy kotła.

to sterownik dobrze sobie radzi z spalaniem.

Opublikowano

Witam

możesz rozwinąć, kupiłeś SPP? czy dostałeś do testów?

pozdrawiam RedEd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.