Nimek Opublikowano 16 Września 2013 #1 Opublikowano 16 Września 2013 Panowie jesteście wspaniali. Niedawno się zarejestrowałem,ale muszę przyznać że tyle fachowości i chęci pomocy ze strony forumowiczów co tutaj to rzadko można spotkać w polskim necie. Dzięki za wszystkie informacje - jesteście wspaniali !!! Przykładowo automatyk to prawdziwy fachowiec w wielu tematach a Przemyslaw choć sam montuje kotły to chętnie radzi jak zrobić to samemu.
Neo Opublikowano 17 Września 2013 #2 Opublikowano 17 Września 2013 Nasze (że tak powiem z racji swego stażu tutaj) forum wyróżnia się brakiem spamu w postaci nachalnej agitacji niskiego lotu sprzedawców i producentów.
Nimek Opublikowano 19 Września 2013 Autor #3 Opublikowano 19 Września 2013 Tak też sobie to cenię że proces rejestracji jest zabezpieczony przed wszelkiej maści automatami. Ostatnio zarejestrowałem się na jakimś forum a tam patrze reklamy viagry w postach i posty po rosyjsku.
Gość lysy1l Opublikowano 19 Września 2013 #4 Opublikowano 19 Września 2013 Takie stany euforyczne jak Twój pierwszy post w tym temacie i sam jego tytuł nie świadczą zbyt dobrze o autorze, a wręcz dają powód do zastanowienia, czy wszystko z Twoimi fazami jest w porządku? Ale to tylko moje odczucie, każdy może to odbierać inaczej. Tak nawiasem mówiąc większość Twoich postów pozostawia jakieś dziwne wrażenie infantylności, ale może jestem przewrażliwiony...
emus Opublikowano 19 Września 2013 #5 Opublikowano 19 Września 2013 muszę przyznać że tyle fachowości ... rzadko można spotkać w polskim necie. Dzięki za wszystkie informacje - jesteście wspaniali !!! Przykładowo automatyk to prawdziwy fachowiec w wielu tematach a Przemyslaw choć sam montuje kotły to chętnie radzi jak zrobić to samemu. Gratuluję Tobie kolego Nimek wiedzy i fachowości, która pozwala tak entuzjastycznie oceniać poziom tego forum.
Gość lysy1l Opublikowano 19 Września 2013 #6 Opublikowano 19 Września 2013 Emus, aż parsknąłem ze śmiechu w monitor :D. Dobre, trafny tekst.
arthi Opublikowano 20 Września 2013 #7 Opublikowano 20 Września 2013 Oj tam, moim zdaniem dużo w tym prawdy, bez samobr, automatyka, Przemka i paru innych, te forum dużo by straciło, więc miał pełne prawo do takiej opinii. Większość stałych użytkowników raczej jest tego świadoma, ale czemu nie napisać tego wprost, że są tu tacy ludzie? Jeśli robią to zupełnie bezinteresownie, to juz w ogóle czapki z głów :)
Nimek Opublikowano 20 Września 2013 Autor #8 Opublikowano 20 Września 2013 Ok może i jestem infantylny, ale przynajmniej cenię sobie takie osoby (jak Automatyk i Przemek). Wiecie o ile ten świat byłby piękniejszy gdybyśmy chwalili się nawzajem zamiast ciągle mieć o coś pretensje do siebie. Pochwała dodaje skrzydeł,nagana je podcina. A ja jestem idealistą. Mało już zostało takich ludzi na tym ziemskim padole ;) W każdym razie jeśli ktoś po przeczytaniu moich postów poczuł się bardziej dorosły bo ja jestem infantylny to cieszę się że poprawiłem komuś dzień. Wszystkiego Najlepszego :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.