piterb Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #1 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 witam mam piec kamino (jako calosc zlozony jest z 4 elementow) pale w nim od gory weglem bo koks jest na moja kieszen za drogi chcialem sie dowiedziec jakim paliwem najlepiej palic w tym piecyku, bo moze o czyms nie wiem:) czy ekogroszkiem tez mozna napalic w kamino??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy1l Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #2 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przecież o tym wszystkim już było, między innymi tutaj: http://forum.info-og...0-camino-kwd3/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dzieki za linka na temat kamino jest duzo ale ciezko o konkrety pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlad24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #4 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 chcesz konkret jak z kominkiem? to proszę koks/antracyt, albo złom wiem, nie o taki konkret ci chodziło, więc sorry, już bardziej nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy1l Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #5 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Piterb, ja nie wiem, czy tak trudno użyć wyszukiwarki, poczytać co napisali inni i wyciągnąć z tego wnioski: https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/10438-jaki-rodzaj-wegla-do-poczciwego-camino/ No już chyba konkretniej się nie da. Nie wiem, po co zakładasz nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor #6 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 bardzo konkretne znow dziekuje za linka Vlad24 ja jak nic nie mam do powiedzenia w temacie to poprostu sie nie odzywam tobie tez to proponuje zdrowszy bedziesz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlad24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #7 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dziękuje za troskę, ale ust proszę mi nie zatykać zapytaleś jakie paliwo, to ci powiedziałem jakiel paliwo dobrze sie w nim spala. Cokolwiek innego będziesz probował w nim palić, będzie to bardziej utylizacja, niż spalanie przykro mi podziele się takim porównaniem twój kocioł, to jak dinozaur w ostatniej fazie wielkiego wymierania coś by zjadł, ale nie ma nic co by mu smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolita Opublikowano 5 Kwietnia 2013 #8 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.