darecki2308 Opublikowano 24 Marca 2013 #1 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam jak w temacie posiadam na sprzedaż sterownik firmy Tech St-28 do kotła na paliwo stałe z możliwością sterowana pompami C.O. i C.W.U jak również dokładną regulacją dmuchawy , posiada również zabezpieczenie temperaturowe (termik) i możliwość podłączenia regulatora pokojowego sterownik użytkuję jeden sezon jest w pełni sprawny nie uszkodzony wraz z paragonem zakupu i opakowaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki2308 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor #2 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam ogloszenie jest wciąż aktualne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki2308 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam ogloszenie jest wciąż aktualne . Wciąż mogę odsprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes23 Opublikowano 4 Grudnia 2013 #4 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Jaka cena za ten sterownik. I najważniejsze: czy współpracuje z nim miarkownik mci???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi7610 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 #5 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja posiadam taki sterownik na sprzedaz st 28 pisac priv cena super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi1bi Opublikowano 26 Kwietnia 2014 #6 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 jeśli taki super więc dlaczego sprzedajesz ?? Jeśli można zapytać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi7610 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 #7 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bo siedzi u mnie w szafie w piwnicy. Nie uywam go od ponad pol roku mam konsole defro k3p. Jesli ktos potrzebuje fotki moge przeslac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimny Opublikowano 10 Czerwca 2014 #8 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jestem zainteresowany zakupem st28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.