pieckominek Opublikowano 12 Marca 2013 #1 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Poszukuję książek o tematyce głównie zduństwa i innych opisujących procesy spalania, budowę kominków itp. Jak na razie mam ich niewiele i chcę powiększyć swoją litraturę. Proszę o podanie linków lub wysłanie zdjęć, pdf-ów itp. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieckominek Opublikowano 13 Marca 2013 Autor #2 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zapomniałem tylko podać swojego maila: [email protected] :) Najbardziej interesują mnie tytuły : - Budowa pieców mieszkalnych A. Birszenk - Piece mieszkaniowe i trzony kuchenne A. Birszenk - Katalog pieców ceramicznych A. Birszenk - Urządzenia ogrzewcze na wsi A. Birszenk - Piece przenośne A. BIrszenk - Podręcznik ogrzewania i wietrzenia H. Kietschel - Okucie piecowe A. Turek, Z. Jung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor Opublikowano 13 Marca 2013 #3 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam Swojego maila podawałeś przy rejestracji - podaj co masz a może coś się wymienimy. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieckominek Opublikowano 13 Marca 2013 Autor #4 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Posiadam: - Roboty zduńskie w budownictwie T. Snopińskiego - Nowoczesne piece mieszkaniowe K. Szrajbera - Roboty zduńskie J. Paradistala i A. Birszenka - Roboty zduńskie - ta rosyjska - Ruch gazów spalinowych G. Grzymajły Napisz, które tytuły wysłać, bo niektóre pewnie już masz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.