marcin Opublikowano 22 Stycznia 2013 #1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam, Założyliśmy dla forum profil na facebook: http://www.facebook....nfoOgrzewaniePl Będziemy tam zamieszczać najciekawsze posty i informacje związane z forum. Jeżeli ktoś chciałby taką drogą być "w kontakcie" z forum zapraszamy do polubienia. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Hermogenes Opublikowano 22 Stycznia 2013 #2 Opublikowano 22 Stycznia 2013 To już teraz wiem dlaczego na pasku stanu pojawia się (trwa łączenie z facebok.com) sołtys ma to i Kowalski też chce, czy Ktoś jest w stanie rozsądnie wyjaśnić o co chodzi z tym facebokiem bo Ja ze "Słupska" jestem.poz Hermogenes Cytuj
Andrzej_M_ Opublikowano 22 Stycznia 2013 #3 Opublikowano 22 Stycznia 2013 ,,,, Będziemy tam zamieszczać najciekawsze posty i informacje związane z forum. ,,,, Marcin wypadało by zamieścić tam zdjęcie bardziej WYPASIONEJ kotłowni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi