bocian68 Opublikowano 27 Października 2008 #1 Opublikowano 27 Października 2008 czy ktos mi może podac ustawienia kotła ski-eko-z plus z sterownikiem solar pk- 24 jak narazie nie wiem nic o tym kotle poza opinią piotra automatyka interesuje mnie wszelka wiedza na ten temat . Cytuj
bocian68 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor #2 Opublikowano 8 Listopada 2008 odradzam wszystkim zainteresowanym , już drugi kocioł tego producenta który cieknie , jaja z klijentów , sprzedają kocioł bez próby szczelności , a spawacz który to spawa jest chyba ślepy - bo jakość spawów pozostawia wiele do życzenia - nie dał bym mu ogrodzenia do pospawania acha no i polecam lekturę instrukcji obsługi szczególnie schemat budowy kotła( narysowany na kartce w kratkę ) poprostu rewelka , no i jeszcze określenie mocy kotła 30 do 40 kw Cytuj
Neo Opublikowano 8 Listopada 2008 #3 Opublikowano 8 Listopada 2008 Wystarczy zerknąć na stronę producenta. Chyba wnuczek robił ... No ale w cenie 4000,00 byłby hitem na allegro ;-) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi