zdzmor Opublikowano 5 Lipca 2012 #1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Zastanawiam się nad grzejnikiem drabinkowym do łazienki, ale nie wiem czy robić do c.o czy kupić elektryczny. Z elektrycznym mniej kłopotu z zamontowaniem. Możecie mi powiedzieć Jak dobrać taki grzejniczek do łazienki , wielkość łazienki jest 3x2m. Stosunkowo mała. Proszę o propozycje. Pozdrawiam Cytuj
zbigmaz1 Opublikowano 5 Lipca 2012 #2 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja bym zrobił na CO i w środku grzałka elektryczna. Można takie grzałki zakupić osobno i są one dostępne z odpowiednim przyłączem. W zimie masz z CO a w lato zakręzasz jedną stronę i włączasz grzałkę w bardziej deszczowe dni aby coś na grzejniku wysuszyć. Cytuj
stop Opublikowano 5 Lipca 2012 #3 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja bym zrobił na CO i w środku grzałka elektryczna. ... tak mam (a w zasadzie miałem jak mieszkałem u teściów) jakieś 15 lat i grzałka elektryczna była włączana 0 razy (słownie zero) odradzam raczej jedna opcja moim zdaniem Cytuj
zbigmaz1 Opublikowano 5 Lipca 2012 #4 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ty miałes tak u teściów, a ja miałem tak w domu (mieszkaniu). Miałem małe dzieci i czasami w wczesno jesienne dni jak było już chłodno, to włączałem taką grzałkę aby było ciepło podczas kąpania dzieci. Nie musiałem załączać całego centralnego, latac po pokojach i zakręcać grzejniki, wystarczała sama łazienka. Teaz mam dom i tak samo zrobiłem, teraz moje córki kąpią moje wnuki i też sobie chwalą. Cytuj
stop Opublikowano 6 Lipca 2012 #5 Opublikowano 6 Lipca 2012 nie twierdzę że moja opcja lepsza ale zwracam uwagę na to by dokładnie przemyślec sprawę bo po co komuś coś co czego się nie używa ... a i dzieci małe tez miałem :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi