adammonika Opublikowano 25 Lipca 2011 #1 Opublikowano 25 Lipca 2011 Szukam najmniejszego jaki jest na rynku bojlera który ogrzewany jest elektrycznie oraz z wężownicy. W google nic ciekawego nie znalazłem. W sklepie poinformowano mnie że najmniejszy to 80 l mnie interesuje co najwyżej 60 l może ktoś spotkał sięz czymś takim. Proszę o nakierowanie na produkt. Cytuj
omegamv Opublikowano 25 Lipca 2011 #2 Opublikowano 25 Lipca 2011 Szczerz mówiąc najmniejszy z jakim sie spodkałem to 80l ale pogrzebałem w necie i faktycznie są na allegro znalazłem http://allegro.pl/bojler-wymiennik-ncw-60-1wezownica-i1715833573.html Co do firmy to pierwszy raz słysze, ale to moja opinia. Cytuj
adammonika Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor #3 Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzięki za pomoc już dzwoniłem faktycznie mająto co mnie interesuje. Cytuj
siwy86 Opublikowano 31 Lipca 2011 #4 Opublikowano 31 Lipca 2011 witam . sorki ze podpinam sie pod temat. mam maly problem ( pol calowy :lol: ) zakupilem bojler elektromet z wezownica 120 litrowy. niedlugo zamierzam podlaczyc go do instalacji. tylko jest jeden maly szczegół. w bojlerze jest jeden kruciec pol calowy nie wiadomo do czego-nie jest on gwintowany. zeby mial gwin to zaslepilbyn go. podaje rysunek jak to wyglada bojler.bmp Cytuj
Hermogenes Opublikowano 31 Lipca 2011 #5 Opublikowano 31 Lipca 2011 Witaj jeśli jest zaślepiona w środku to jest to wejście dla termometru wchodzi na wciśk. poz Hermogenes Cytuj
siwy86 Opublikowano 31 Lipca 2011 #6 Opublikowano 31 Lipca 2011 wkladalem drut okolo 50 cm i nie czulem zaslepienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi