grb999 Opublikowano 23 Marca 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Witam posaidam taki piec: Weberman Ekodesign Kocioł Stałopalny C.O. 5 Klasa 10kW Przepalił mi sie talerz i nie moge znalezc odpowiednich wymiarów. Czy ktoś jest w stanie pomoc czym to zastąpić ew.jakieś pomysły ? Znalazłem coś takiego, ale czy będzie dobre ? Jest nieco większe. Nada sie ? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 23 Marca 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Nie widać, co znalazłeś. Ale zerknik Części i akcesoria do kotłów c.o. i pieców zasypowych, miałowych, z podajnikiem - hurt i detal - Domer Na pewno coś dobierzesz, osobiście polecam betonowe, sam przetestowałem dobrym skutkiem. Istnieją też fani blaszanej michy na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grb999 Opublikowano 24 Marca 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 10 godzin temu, HarryH napisał: Nie widać, co znalazłeś. Wstawiam jeszcze raz link Palnik retortowy do kotła Galmet Eko GT 17-30 Kw. Retorta stała. (serwiskotly.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.