Barrim Opublikowano 10 Marca 2021 #1 Opublikowano 10 Marca 2021 Witam. Stoję przed wyborem kupna kotła z podajnikiem na ekogroszek. Zainteresował mnie kocioł Zębiec Topaz o mocy 21kW. Czy są na forum osoby, które posiadają doświadczenie z tym modelem kotła? Jak wygląda sprawa spalania, awaryjności? Niestety w internecie nie znalazłem zbyt wielu opinii na temat tego kotła. Pozdrawiam Cytuj
lukka16 Opublikowano 11 Marca 2021 #2 Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) Niewątpliwie to ciekawy kocioł, ale nie znalazłem nikogo kto by posiadał taki model i mógł potwierdzić jego zalety. Wszystkie komentarze znalezione w sieci są po kilku dniach od zakupu. Mogę tylko wspomnieć iż kotły zasypowe robił "Zębiec" bardzo trwałe. Mnie taki SWK 21KW wytrzymał 19 lat kupiłem drugi i działa do dziś już 17 stą zimę. Ale blacha w kotle to nie wszystko. Z powodu braku rzeczowych opinii mój wybór padł na innego producenta. Edytowane 11 Marca 2021 przez lukka16 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi