tommyp2 Opublikowano 15 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Witam, mam pytanie czy ten kocioł da się uruchomić bez zasilania gazem, aby zobaczyć jakie są przepływy w podłodze i ew. odpowietrzyć? I czy można bez utraty gwarancji?
tommyp2 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor #2 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Macie jakąś wiedzę na ten temat? Sorki w tytule miało być TERMET :-)
tommyp2 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor #3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Nikt nie ma wiedzy na ten temat?
dalasek Opublikowano 16 Grudnia 2019 #4 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Nie wiem jak z gwarancją,bo kocioł podłączyłem i uruchomiłem sam,ale napełnienie kotła wodą i odpowietrzenie odbywa się przy zakręconym gazie.Dopiero jak się odpowietrzy odkręca się gaz. Nie wiem czy w tym czasie będziesz mógł sprawdzić przepływy,możesz spróbować.
tommyp2 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor #5 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Rozmawiałem z serwisantem - trzeba było od tego zacząć :-) Można to zrobić bez problemu, kocioł powinien przejść w odpowietrzanie, z gwarancją nie ma problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.