Gość Opublikowano 5 Grudnia 2019 #26 Opublikowano 5 Grudnia 2019 @berthold61 Tak,często widuję klimy większe niż 2.5kW. Napisz mi dlaczego klima 3kW miałaby być skuteczniejsza od farelki 3kW? Myślę,że ręki byś już nie miał:)
Szczypiorr Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor #27 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie znam się aż tak ale to nie tak ze 3kW to czy z żarówki czy z klimy ogrzeje tak samo?
Szczypiorr Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor #28 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Panowie a to działa na jakiej zasadzie?https://allegro.pl/oferta/rosyjski-farelka-grzejnik-sloneczko-ogonek-7878814078?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
SONY23 Opublikowano 7 Grudnia 2019 #29 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Spirala się rozgrzewa tak jak w farelce, tylko nie ma wentylatora więc grzeje samym promieniowaniem, czyli blisko i bez hałasu. Blaszanego garażu tym nie nagrzejesz ale jak postawisz koło siebie to będzie przyjemnie ciepło w miejsca na które będzie promieniowało.
Szczypiorr Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor #30 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Tylko to nie dały 1kW jak dobrze widzę? Ale też nie głupie żeby robić jak mówisz
SONY23 Opublikowano 7 Grudnia 2019 #31 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Mnie farelka np. denerwuje szumem a i ruch powietrza nie każdy lubi ale ciepło rozchodzi się po większej przestrzeni. Słoneczko grzeje bardziej punktowo, np. w nogi jak postawisz na podłodze obok nich. Najlepiej zapytaj znajomych, może ktoś ma pożyczyć na próbę i przetestować, co bardziej Ci pasuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.