pjotjek Opublikowano 25 Listopada 2019 #1 Opublikowano 25 Listopada 2019 Taki właśnie błąd wyskakuje mi na piecu. Jak już się pojawi to wyłącza się dmuchawa i wszystko przygasa. Chodzi o temperaturę sterownika dmuchawy. Jedyne co tam znalazłem to kondensator jak na zdjęciu. O niego chodzi, czy trzeba wymienić coś innego?
pjotjek Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor #2 Opublikowano 29 Listopada 2019 Ponawiam pytanie. Ktoś się spotkał z czymś takim?
RedEd Opublikowano 29 Listopada 2019 #3 Opublikowano 29 Listopada 2019 Tu masz kolego opis rozwiązania. Pozdrawiam RedEd
pjotjek Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor #5 Opublikowano 29 Listopada 2019 Kupiłem, rozebrałem, przelutowałem nowy kondensator i działa :-) Aaaaale, żeby nie było tak kolorowo, to pomimo iż starałem się być delikatny, to spierniczyłem jakimś cudem ten pokrętło-przycisk ( przycisk działa, pokrętło już niekoniecznie). Wie ktoś z Was i podzielił by się wiedzą czy można kupić nowe, ewentualnie jak się to dokładniej nazywa? Zapomniałem dodać. Sterownik tech el880
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.