eliks Opublikowano 21 Października 2019 #1 Opublikowano 21 Października 2019 Czy to co mówi ten gość ma sens?
Gość Opublikowano 21 Października 2019 #2 Opublikowano 21 Października 2019 30 minut temu, eliks napisał: Czy to co mówi ten gość ma sens? Akurat wczoraj czytałem dyskusję na tym forum i był temat temperatury w podłogę 60 lub więcej stopni. Oczywiście koledzy stwierdzili,że to za dużo. Co do podłączenia-widziałem podobne zabiegi,ale czy jest to poprawne to już ktoś obeznany musiałby napisać.
PioBin Opublikowano 21 Października 2019 #3 Opublikowano 21 Października 2019 Dla mnie oszczednosc przy podlogowdze wynika raczej z mozliwosci "produkcji" wody o znacznie nizszej temperaturze niz na grzejniki a tutaj tego nie ma. A sam regulator ok. Danfoss ogolnie robi nie glupie rzeczy jesli chodzi o automatyke.
Gość Opublikowano 21 Października 2019 #4 Opublikowano 21 Października 2019 @PioBin Cenna uwaga.Tym bardziej przy gazie i kotle kondensacyjnym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.