misiekx23 Opublikowano 4 Października 2019 #1 Opublikowano 4 Października 2019 Dzisiaj o 23:00 wyświetlił mi się komunikat; częsta praca podajnika. Co jest źle?
Gość berthold61 Opublikowano 7 Października 2019 #2 Opublikowano 7 Października 2019 Ale że co gdzie w czym , jakim sterowniku? kotle? palniku?
Gość Trener40 Opublikowano 7 Października 2019 #3 Opublikowano 7 Października 2019 Może chodzi o podajnik żarcia dla świń ;)
Gość Visitor1230 Opublikowano 7 Października 2019 #4 Opublikowano 7 Października 2019 Ty juz nie pij Trener.
krisgie Opublikowano 7 Października 2019 #5 Opublikowano 7 Października 2019 @misiekx23 nie każdemu się chce szukać jaki masz sterownik, być może nie podałeś nawet dokładnego komunikatu? W dokumentacji znalazłem tylko: 15.9 Ciągła praca podajnika W regulatorze zastosowano dodatkowe zabezpieczenie, które zapobiega przed ciągłym podawaniem paliwa. Dzięki temu użytkownik jest informowany o awarii układu sterującego podajnikiem paliwa. W sytuacji wystąpienia alarmu należy zatrzymać pracę kotła i naprawić niezwłocznie regulator! Kasowanie alarmu odbywa się po wyłączeniu i wyłączeniu regulatora. Nie mam takiego sterownika i nie mogę pomóc ale zachęcałbym do przeczytania podręcznika użytkownika a jak nie znajdziesz odpowiedzi a nikt się tutaj nie odezwie to zadzwoń do producenta kotła lub sterownika celem uzyskania pomocy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.