sebol213 Opublikowano 20 Maja 2019 #1 Opublikowano 20 Maja 2019 Witam mam problem i proszę Państwa fachowców o pomoc mój problem polega na tym iż mieszkam w domu wielorodzinnym piec na węgiel ogrzewa mieszkanie na parterze i poddasze ,można powiedzieć że ja przebywam na 2 piętrze. Problem polega na tym że zbiornik na ciepłą wodę ma tylko 80 litrów i tu jest problem ponieważ nie wystarcza wody na 2 rodziny. Moje pytanie brzmi czy mogę podpiąć się drugim bojlerem przykładowo do instalacji na pierwszym piętrze żebym z tego zbiornika korzystał tylko ja przepraszam za rysunek ,lecz mniej więcej o taką koncepcje mi chodzi , czy mogę coś takiego zrobić Dziękuje z góry za odpowiedzi
sambor Opublikowano 22 Maja 2019 #2 Opublikowano 22 Maja 2019 Czy obecny bojler ten 80l, jest na osobnej pompie?
sebol213 Opublikowano 26 Maja 2019 Autor #3 Opublikowano 26 Maja 2019 Witam ten bojler 80 l jest na tej pompce co piec, mamy jedną pompke która jest na wyjściu z pieca.a zbiornik wyrównawczy mam na poddaszu jest to naczynie otwarte a od tego bojlera co chciałbym założyć jest 2 metry do zbiorniczka wyrównawczego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.